Informatičke usluge

Informatičke usluge tvrtke bazirane su na višegodišnjem iskustvu u projektiranju i razvoju specifičnih aplikacija na području sigurnosti, kompresije i back-upa podataka. Naš dugodošnji partner u razvoju je tvrtka ConeXware, Inc. iz SADa, iza koje stoje vodeći svjetski proizvodi na području kompresije podataka, backupa, enkripcije i sigurnosti podataka.

Korisnici naših proizvoda i usluga su renomirane velike, srednje i male tvrtke diljem svijeta koje su tražile specifična rješenja za specifične probleme iz navedene domene.
Problemi i rješenja su se odnosili na:

  • siguran protok dokumentata i podataka (automatizirane enkripcije) direktno kroz Microsoft Office/Exchange proizvode
  • uštede u prijenosu podataka,
  • izradu specifičnih SFX instalacija radi uštede prometa,
  • specifična automatizirana back-up rješenja.
  • razvoj i održavanje ostalih aplikacija prema specifičnim zahtjevima.

Brzina prijenosa podataka danas je višestruko veća nego prije 10 godina. Mediji za prijenos podataka su višestruko većeg kapaciteta nego prije 15 godina. No unatoč svemu tome, kompresija je danas opet bitna jer uštede se dobijaju tijekom prometa koji i dalje ima svoju cijenu. Nadalje, globalizacija protoka informacija ima i svoje nedostatke u pogledu sigurnosti te zaštita povjerljivosti podataka ponekad nema cijenu.

Specijalizirani smo i za obradu veće količine poslovnih podataka u svrhu dobivanja specifični izvještaja u izradi strategija poslovanja i poslovnog odlučivanja (Business inteligence).